Palvelut

Kotikäynti

Yksi kotikäynti muuttaa koko koira-arjen paremmaksi. Kotikäynnillä keskitytään juuri kyseisen koiran haasteisiin arjessa ja avun saa heti. Kotikäynti kestää vähintään 2-3h ja siinä on hyvin aikaa käydä arkea läpi. Käynnillä kouluttajalla on aikaa vastata kysymyksiin ja neuvoa yksityiskohtaisesti koiran opettamista. Käynnillä saa kattavasti tietoa esimerkiksi koiran stressistä, oppimisesta, rauhoittavista signaaleista ja arjen haastavista tilanteista. 

Kotikäynnin jälkeen Moppelan asiakkailla on mahdollisuus viestitellä ja kysellä vinkkejä arjen tilanteisiin. Koiran kanssa ei jää yksin.

Kotikäynnin aiheita ovat esimerkiksi:

  • Aggressiivinen käyttäytyminen
  • Eroahdistus
  • Yliaktiivinen tai outo käyttäytyminen
  • Johtajuusongelmat
  • Pureminen ja näykkiminen
  • Vaikeisiin tilanteisiin sopeutuminen; autot, toiset koirat, liukkaat porttaat
  • Pennun kotiutuminen & uhmaikä
  • Hihnassa vetäminen

Apua koirapelkoon

Moppela tarjoaa monipuolista tukea koirapelosta kärsiville henkilöille ikää katsomatta. Kouluttaja tutustuttaa asiakkaan koiran käyttäytymiseen ja kommunikointiin. Tämän lisäksi käydään läpi koiran lähestymiseen liittyviä asioita sekä tehdään käytännön harjoituksia rauhallisesti edeten. Harjoittelun aikana keskustellaan pelkoon liittyvistä asioita ja haetaan ongelmatilanteisiin ratkaisuja. 

Pelon hallitseminen ja sen kohtaaminen ovat keskeisessä roolissa harjoittelun aikana. Harjoitteissa edetään turvallisesti asiakkaan tahdissa. Lapsille tehtävissä harjoitteissa myös vanhemmat ovat mukana. 

Seuraava kurssi alkaa tiistaina 1.3.2022 klo 18

Ilmoittautuminen puh. 0445979348

Teemapäivät

Teemapäivien ohjelma vaihtelee asiakkaiden toiveiden mukaan. Tavoitteemme on järjestää erilaisia kursseja, jotka helpottavat suoraan koiran arkikäyttäytymistä. Teemapäiviin on ehdottomasti tervetulleita myös koirat, joilla on haasteita pärjätä tavallisessa kurssiympäristössä. Teemapäivät järjestetään ulkona. Tiedot tulevista tapahtumista löydät Moppelan Facebook-sivuilta sekä Instagramista, joten ne kannattaa ottaa seurantaan.

Yksityistunnit

Yksityistunnit suunnitellaan koirakon tarpeiden mukaisiksi. Tunnilla voidaan harjotella yhden koirakon kanssa erilaisia tottelevaisuustaitoja, ohitustilanteita tai vaikka aktivointitapoja.

Yksityistunnit sopivat hyvin koirille, jotka eivät pysty ryhmätilanteessa vielä keskittymään tarpeeksi tai koirakolle, joka haluaa tarkkaa ja yksilöllistä ohjausta.