KOULUTUS JA KOKEMUS

 

Hanna Keto

Koirankouluttaja

Olen työskennellyt koirien parissa useita vuosia. Aloin perehtyä koiran käyttäytymiseen ja kouluttamiseen. Keräsin vahvan tietouden lukemalla, jonka jälkeen tein käytännön harjoituksia erilaisten koirien parissa. Alalle hakeutuessani koin tärkeäksi saada myös alaa vastaavan koulutuksen. Valmistuin kesäkuussa 2013 koiran koulutusohjaajaksi (Rakkaat haukut osk). Nyt jo useampi vuosi aktiivista yrittäjyyttä koirien parissa takana ja vielä enemmän edessä. Vuodet ovat kerryttäneet paljon erilaisia kokemuksia sekä upeita onnistumisia koirien ja omistajien kanssa. Ammattitaitoa ja intoa työskentelyyn löytyy!

Myöhemmin olen laajentanut osaamistani myös työskentelemällä koirapelkoon liittyvien asioiden parissa. Moppela tarjoaa apua myös koirapelosta kärsiville henkilöille.

Perheeseeni kuuluvat mieheni lisäksi kolme alle kolmevuotiasta lasta sekä paljon erilaisia eläimiä kanoista lampaisiin. Meillä kaikki eläimet sekä ihmiset tulevat toimeen keskenään ja koirat ovat perheenjäseniä muiden ohella. Rakkaus, rajat ja yhteiset aktiviteetit ovat tärkeitä asioita arjessa, jossa kaikkien täytyy puhaltaa yhteen hiileen. Mukava koira-arki kuuluu kaikille! :)